Veilig ondernemen - Op jóuw manier

With All Due Respect bestaat uit los aan te schaffen modules, zodat jij altijd zelf kunt kiezen waar je meer over wilt leren en nooit voor iets betaalt waar je niets mee gaat doen.

In elke module staan de volgende elementen centraal:

Protect your legacy

Elke module een exclusief thema met juridische content om jouw bedrijf én bankrekening optimaal te beschermen. Want je kunt pas echt veilig ondernemen als je weet én snapt wat jouw rechten en plichten zijn.

Je kunt de thema's bij de betreffende module vinden.

Pick my brain

Elke module een ander business thema, waar ik je mijn ongezouten mening over geef. We gaan in dit onderdeel voor ondernemen op JOUW manier. Een manier die verder kijkt dan die '6 of 7 figs'.

Noem me naast je persoonlijke jurist ook je sparringpartner.

Go to gids 

No more Google: wekelijks aangevulde database met juridische informatie gecategoriseerd op onderwerp, zodat je nooit lang hoeft te zoeken.

Alsof je je persoonlijke jurist hebt, just one click away. 

Module 
Marketing & Sales

Klap open om te zien op welke specifieke vragen jij in deze module antwoord krijgt

Marketing & Sales

€ 47,-

Ik ga jou meenemen in de wettelijke regels omtrent het doen van marketing en sales. We bespreken onder andere het doen van koude acquisitie, de regels omtrent e-mailmarketing - freebies, sequence mails in funnels en nieuwsbrieven - influencer marketing, affiliate marketing en de grens tussen verleiden en misleiden. Daarnaast laat ik jou in deze module zien hoe je zonder onrechtmatige trucjes alsnog kunt groeien. Niet alleen ik deel mijn omzet- en winstcijfers en hoe ik tot die cijfers ben uitgegroeid zonder businesscoach, doorlopende advertenties en nieuwsbrief, maar ook 11 andere succesvolle ondernemers delen hun beste tips om te groeien met jou.

  • Bonus: Go to gids voor het fundament van jouw bedrijf (database)

  • Direct starten + 6 maanden toegang

Ik wil leren verkopen zonder trucjes

Module 
Social media richtlijnen

Klap open om te zien op welke specifieke vragen jij in deze module antwoord krijgt

Social media richtlijnen

€ 47,-

De centrale vraag deze maand is hoe jij jouw social media account niet kwijtraakt. Ik heb álle richtlijnen van Facebook en Instagram voor jou doorgelezen en deze ga ik in Lady Lawyer taal en gecategoriseerd aan jou uitleggen zodat jij jouw account en daarmee netwerk niet zonder pardon kwijtraakt omdat jij je niet aan de regels van de platformen hebt gehouden. We bespreken alle community richtlijnen om te zien wat jij wel en niet in jouw posts en stories mag zetten, intellectueel eigendom, regels omtrent adverteren, welke 3rd party apps jij mag gebruiken, regels voor influencers en merkinhoud, wat jij tijdens een live uitzending en in groepen en pagina's mag doen en engagement bait.

  • Bonus: Go to gids voor het fundament van jouw bedrijf (database)

  • Direct starten + 6 maanden toegang

Ik wil mijn social media account niet kwijt

Binnenkort voor jou beschikbaar 
Webshop(aankopen)

Er bestaan vanuit het consumentenrecht veel juridische regels voor webshops. Regels waar je ook niet zomaar van af mag wijken (zo mag je bijvoorbeeld producten in de sale niét uitsluiten van het herroepingsrecht), dus het is erg belangrijk om deze regels te kennen. Niet alleen voor webshopeigenaren, maar ook voor jou als consument om in jouw recht te kunnen staan als een webshop jou toch iets anders probeert wijs te maken - en let's face it: we bestellen natuurlijk allemaal weleens iets online. We bespreken zaken als retouren (met alle wettelijke regels én uitzonderingen), levering (en problemen bij de post) en betaalmogelijkheden. 

Wil jij een vrijblijvend seintje ontvangen wanneer de nieuwe module van With All Due Respect over de rechten en plichten rondom een webshop(aankoop) beschikbaar is? Laat hier dan even je e-mailadres achter.

(Ik gebruik je e-mailadres alleen om jou te laten weten wanneer je je aan kunt melden voor de nieuwe module)

Have we met?

Ik ben Sharon, maar ik heb liever dat je me 'Shar' noemt.

LLM (2013, Universiteit van Tilburg).

Gek op kaasplankjes, slechte tv-series én mensen die alles lekker op hun eigen manier doen, zonder daarbij wettelijke regels te overtreden. Maar dan moet je wel weten wat die regels zijn.

Het onbegrijpelijke begrijpelijk

Al jarenlang loop ik tegen het probleem aan dat ondernemers veel te laat hulp van een jurist inschakelen. Keer op keer zie ik ondernemers die in een conflict zijn beland zonder juridische basis om op terug te vallen. Of met basis, maar dan een waarvan ze eigenlijk niet weten wat daarin is geregeld en welke stappen ze verder kunnen ondernemen om zichzelf, hun bedrijf én bankrekening te beschermen. 

Veel te vaak kom ik ondernemers tegen die niet op de hoogte zijn van hun rechten en plichten en elke keer weer komen dezelfde redenen naar voren: niet weten waar je moet beginnen, want het is allemaal maar ingewikkeld (zelfs Google zegt steeds iets anders). En een jurist om hulp vragen is ook geen optie, want ja, dat stoffige grijze imago van juristen en moeilijke taalgebruik zijn niet echt verleidelijk.

Het is dan ook mijn persoonlijke missie om hier met Lady Lawyer verandering in te brengen. 

Ik wil niet dat jij je alleen met de juridische kant van je business bezig gaat houden omdat het een moetje is of om boetes te voorkomen. 

Ik wil dat je het als cadeautje ziet om veilig te kunnen ondernemen. 

Ik wil dat jij weet wat je rechten zijn, dat die goed zijn vertaald in jouw documenten en je precies weet welke stappen jij kunt nemen wanneer dat nodig is.  En dus ga ik jou helpen. Door het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken. Op een informele manier.

Op jouw manier - zonder trucjes

En wanneer je dan eenmaal begrijpt wat jouw rechten en plichten zijn kun je gaan groeien op JOUW manier.

Ik behaalde die +100.000 euro per jaar namelijk ook op míjn manier. Zonder businesscoach, zonder doorlopende advertenties, zonder funnels, zonder e-maillijst, zonder koude acquisitie, zonder contentplanning, zonder online cursus of ander 'passief' inkomen. Zonder alle "dit MOET je doen om succesvol te worden" trucjes. 

Ik overtreed daarmee wellicht de handleiding van de gemiddelde ondernemersguru, maar niét de wet. Ik onderneem op míjn manier. Want wat de massa doet, of van de massa moet, hoeft helemaal niet bij jou te passen. 

Er is geen bepaalde investering die de sleutel is tot succes. Jíj bent de sleutel tot succes. Er is niet maar één manier om te groeien, je moet op zoek naar jóuw manier.

Ik sta achter elke move die ik maak. Ik doe niets wat niet goed voelt, omdat het me toevallig extra omzet op kan leveren. Want omzet alleen zegt niets. Van mijn +100k per jaar hoeven niet nog onwijs veel (acquisitie)kosten af. Mijn +100k is winst. Winst waarvan ik ook niet eens bang hoef te zijn deze kwijt te raken aan boetes of conflicten.

Ik onderneem veilig én op míjn manier. En dat kun jij ook! 

Je vraagt je misschien af..

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of een Instagram DM naar @sharon.ladylawyer.

Klap open voor meer informatie
over de verschillende elementen uit iedere module: